Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar onderhouden zaakberichten bij koppeling zaaksysteem

Heeft jouw gemeente een koppeling tussen iBurgerzaken en een zaaksysteem? En heb je hier vragen over of is het niet helemaal duidelijk wat je hier in de praktijk aan werkzaamheden kan verwachten? Ook als jouw gemeente nog geen koppeling heeft is dit webinar interessant voor jou. Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

Over onderhouden zaakberichten

De inwerkingtreding van de Archiefwet 2021 staat gepland op 1 januari 2025. Nu wil je er natuurlijk voor zorgen dat alle data die geregistreerd moet staan in je archiefsysteem ook daadwerkelijk in je archiefsysteem staat. Dit betekent dus ook de foutberichten in ‘Onderhouden zaakberichten’. Alle zaken die hierin staan zijn nog niet volledig gearchiveerd.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Samen met consultant Jeffrey van PinkRoccade Proces & Services neem je de functionele werking tussen iBurgerzaken en een archiveringoplossing door. Wat zoal aan bod komt: 

  • Hoe worden berichten verstuurd in de keten en waar moet je rekening mee houden?
  • Koppeling met zaaksysteem en waar moet je rekening mee houden?
  • Koppeling met iArchief; waar moet je rekening mee houden en kan je informatie terugvinden?
  • Voorraad onderhouden zaakberichten
  • Praktijkervaringen vanuit andere gemeenten

De doelgroep van dit webinar

Applicatiebeheerders en (beleids-)medewerkers van een burgerzakenafdeling met een koppeling tussen iBurgerzaken en een zaaksysteem. Heeft jouw gemeente nog geen koppeling maar ben je wel nieuwsgierig naar wat het jou kan brengen? Sluit dan ook zeker aan. 

Houd rekening met deze voorwaarden

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen voor maximaal 2 personen per gemeente. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 290 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over het webinar dat je volgt via Microsoft Teams. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via:

‘Voldoen aan de Archiefwet en aan de slag gaan met Zaakgericht Archiveren? Neem contact met mij op om samen hieraan te werken!’

Jeffrey de Wit, Consultant Zaakgericht Werken & Leadconsultant iArchief
Kopie_Jeffrey_de_Wit_3224 vrij.png