Direct naar de content
icon search white
Digitaal

iAcademy webinar iOnderzoek

Tijdens dit webinar hebben we het uitgebreid over iOnderzoek en de vele mogelijkheden van de verschillende processen binnen deze app. Lees er hieronder meer over en meld je aan. 

Direct aanmelden voor deze sessie

 • 27 mei
  14.00 - 15.00
  Online

Over iOnderzoek

Met de app iOnderzoek registreer je als gemeente elke stap en alle betrokken partijen binnen een persoons- of adresonderzoek. Je registreert eenvoudig elk contact en het dossier bouw je automatisch op. Dankzij termijnbewaking per stap en signaaldata die je eventueel zelf toevoegt geef je lopende zaken op het juiste moment prioriteit.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

Mathijs van der Wielen, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is jouw host tijdens dit webinar. Hij deelt zijn kennis en praktijkervaringen over iOnderzoek. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De onderwerpen die aan bod komen:

 • Adresonderzoek
 • Persoonsonderzoek
 • Controle briefadres
 • Dossieropbouw
 • Het inzetten van de sigaaldatum
 • Het aanmaken van een testverkiezing
 • Het verwerken van mutaties in de verkiezingszaak

De doelgroep van dit webinar

Houd jij je veel bezig met adres- & persoonsonderzoeken binnen iBurgerzaken? En wil jij jouw vaardigheden op dit gebied verbeteren? Dan is dit het perfecte webinar voor jou.

Houd rekening met deze voorwaarden

iAcademy webinars komen het beste tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen dan ook op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 24 uur vooraf door een mail te sturen naar info.publiekszaken@pinkroccade.nl. 

Heeft jouw gemeente een Samen Verder dienstverleningspakket 2? Dan is deelname inbegrepen. Geen Samen Verder pakket? Dan neem je deel voor 290 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Een aantal dagen voor aanvang van het webinar ontvang je nog een e-mail met laatste details, waaronder de deelname link naar de Microsoft Teams omgeving. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: