Direct naar de content
icon search white
7 april 2016 - Persberichten

Stadsbeheer en PinkRoccade Local Government slaan handen ineen

PinkRoccade Local Government heeft per 1 april 2016 de aandelen van Stadsbeheer BV overgenomen van directeur en enig aandeelhouder Jan van der Heide. Stadsbeheer legt zich toe op software op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (‘VTH’) voor gemeenten en andere publieke instellingen. Stadsbeheer zal, onder leiding van Jan van der Heide, zelfstandig blijven functioneren als onderdeel van PinkRoccade Local Government en met hen samenwerken om nieuwe functionaliteit te bieden aan bestaande en nieuwe klanten.

Een sterke combinatie

De activiteiten van Stadsbeheer en PinkRoccade Local Government zijn complementair. Door het samengaan verkrijgt Stadsbeheer de noodzakelijke schaal en slagkracht om de kwaliteit van haar dienstverlening te garanderen aan haar klanten. PinkRoccade Local Government verkrijgt op deze wijze toegang tot een breed portfolio aan software en dienstverlening op het gebied van VTH. Daarnaast zien beide partijen toegevoegde waarde in het combineren van de producten ook met het oog op ontwikkelingen zoals de Omgevingswet.

Over Stadsbeheer

Stadsbeheer BV is in 2003 opgericht na een succesvolle samenwerking tussen enkele gemeenten. Zij hebben een belangrijke basis gelegd voor verdere ontwikkeling van de onderneming. Anno nu is Stadsbeheer BV een innovatieve en betrouwbare organisatie. Met meer dan tien jaar ervaring is onze naam gevestigd als dé efficiënte en innovatieve softwarebouwer op gebied van vergunningen, handhaving en meer.

Stadsbeheer BV heeft als doel het ontwikkelen van ‘eenvoudige ICT oplossingen’ voor gemeenten en haar burgers. Dit doen we door zoveel mogelijk administratieve rompslomp rondom aanvraag van alle vergunningen op te vangen in een overzichtelijke moderne en  gebruiksvriendelijke applicatie. Een groot aantal gemeenten in Nederland maken al jarenlang en succesvol gebruik van onze betrouwbare oplossingen. Daardoor zijn zij als geen ander beter in staat de complexe regelgeving na te leven.

Naast het VTH domein bieden wij andere oplossingen voor (Sport) accomodatieverhuur en Subsidies. Allen in een kant en klare basis oplossing welke direct gereed voor gebruik zijn.

Deel via: