Direct naar de content
icon search white
22 maart 2018 - Nieuws

Workshop e-factureren brengt klanten verder

Na een regenachtige start in de ochtend waarbij de deelnemers langzaamaan binnen druppelen, beginnen we met een kennismaking tijdens onze workshop e-factureren. Het doel van vandaag: e-factureren laten werken door kennis en ervaring uit te wisselen. De deelnemers zitten op hetzelfde startpunt, het begin van de technische implementatie.

Na een drukke periode waarin de jaarrekening centraal stond, zijn de deelnemers van de workshop klaar om aan de slag te gaan met e-factureren. De technische implementatie is nog maar het begin, daar zijn onze deelnemers zich van bewust. Waar deze workshop om draait is om e-factureren succesvol werkend in de organisatie te krijgen.

De centrale vraag is hoe je toeleveranciers overtuigt om aan boord te gaan

We reiken diverse tools aan, waarmee deelnemers hun toeleveranciers kunnen informeren over e-factureren en de stap voor toeleveranciers hiernaartoe toegankelijker wordt.

Deelnemer workshop e-factureren

‘Het hele proces om de implementatie van e-factureren heen kost tijd. Start daarom tijdig, op die manier heb je voldoende tijd om iedereen te betrekken bij een succesvolle implementatie, zodat het percentage ontvangen e-facturen ook stijgt.’

Wil jouw gemeente ook tijdig starten met e-factureren?

Vraag hier een offerte aan en we helpen je op weg om je interne organisatie en toeleveranciers aan boord te krijgen.

Deel via: