Direct naar de content
icon search white
10 april 2018 - Nieuws

Westerkwartier gaat voor CiVision Middelen

De Groningse Westerkwartiergemeenten (Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn) hebben gekozen voor CiVision Middelen als nieuwe financiële applicatie. CiVision Middelen is ontwikkeld met het oog op optimale ondersteuning van de financiële beleids- en beheersprocessen binnen de moderne decentrale overheid.

Per 1 januari 2019 gaan de gemeenten Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn herindelen tot Westerkwartier. In maart 2018 is daarom gekozen voor CiVision Middelen als financiële applicatie voor de verdere samenwerking.

CiVision Middelen past naadloos binnen het concept integrale bedrijfsvoering

CiVision Middelen is een passende totaaloplossing op de gebieden begroting, financiële administratie, financiële verantwoording en financiële rapportage. Dit maakt plaats- en tijdonafhankelijk werken mogelijk.

Bij deze stabiele en continu beschikbare oplossing staat voorop dat inzet van mensen, middelen en een goede uitvoering van overheidstaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met een juiste inzet van middelen en sturing hierop, zijn de Westerkwartiergemeenten beter in staat hun doelstellingen te bereiken.

Aanbesteding Westerkwartier
Deel via: