Direct naar de content
icon search white
19 april 2017 - Nieuws

Werk mee aan een betere productondersteuning!

De komende tijd willen wij van de afdeling Ruimte & Omgeving graag de uitgebreide functionaliteit van de knowledge-base in gebruik gaan nemen. Dit houdt in het gebruik van voting-, liking- en later ook een forum voor functionaliteit.


Knowledge-base
De Ruimte & Omgeving knowledge-base is alweer even in gebruik. Deze base is een aanvullende en kosteloze service op het dKOC waar er voor CiVision Belastingen en CiVision Adressen en Gebouwen functioneel gerelateerde items geplaatst kunnen worden. Voordat je een incident indient, kun je hier heel eenvoudig nagaan of er al een oplossing is, of wat de eventuele workaround is. Daarnaast bevat de knowledge-base infomails, handleidingen, openstaande PCR’s, onze planning en een FAQ op basis van ingediende incidenten. Alles op één plek en overal te benaderen! 


De komende tijd willen wij van de afdeling Ruimte & omgeving graag de uitgebreide functionaliteit van de knowledge-base in gebruik gaan nemen. Dit houdt in dat we gebruik willen gaan maken van voting-, liking- en later ook een forum Functionaliteit.


In het kort uitgelegd:
1. Voting: de mogelijkheid om te stemmen op PCR’s. Het resultaat wordt meegenomen bij de uiteindelijke prioritering door onze productowner. Zo wordt voor ons sneller duidelijk wat jij belangrijk vindt om als eerste opgelost te zien.
2. Liking: Graag willen we weten hoe onze documentatie gewaardeerd wordt. Dit kan met het bekende duimpje.
3. Het starten van een forum Functionaliteit: Starten van een discussie en reageren op reeds geplaatste documenten. Bijvoorbeeld specifieke issues op de eerder genoemde materiegebieden die bij jouw gemeente spelen en waar anderen mogelijk een oplossing voor hebben.


Op zoek naar jou?
We zijn op zoek naar enkele actieve applicatiebeheerders van de applicaties CiVision Belastingen en/of CiVision Adressen en Gebouwen. Wil jij mede de prioriteit bepalen, reageren op documenten en deelnemen aan een forumdiscussie of er één starten? Meld je dan aan via deze email link naar de R&O Helpdesk. Deelnemers zullen daarmee ook extra rechten krijgen op onze knowledge-base!

 

Deel via:

‘Goede digitale dienstverlening door gemeentelijke belastingafdelingen, begint aan de achterkant.’

Berry van den Bosch, Programmamanager
Berry.jpg