Direct naar de content
icon search white
19 december 2016 - Nieuws

Webinar over iKwijtschelding

In het webinar iKwijtschelding komen gemeentemedewerkers alles te weten over de nieuwe applicatie iKwijtschelding. Over de ontwikkeling samen met gemeenten, de functionaliteit en hoe de applicatie werkt. Het gratis online webinar vindt plaats op dinsdag 10 januari om 13.00 uur.

Het webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met het kwijtscheldingsproces: gemeentemedewerkers die nog niet met de applicatie werken en willen weten hoe deze werkt en wat de voordelen zijn. Maar ook ambtenaren die de applicatie al gebruiken en er meer over willen weten. Bijvoorbeeld hoe ze handig meer kwijtscheldingsaanvragen op één adres en van verschillende jaren kunnen combineren in één aanslag of op welke plek bepaalde gegevens van Het Inlichtingenbureau voortaan te vinden zijn.

Presentatie en interactie
Het webinar wordt gehouden door Judith van de Kamp, de iKwijtscheldingspecialist binnen PinkRoccade Local Government. Eerst gaat zij in een presentatie van een half uur dieper in op de ontwikkeling, werking en praktijkvoordelen van iKwijtschelding. Daarna hebben deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen in een interactieve sessie.

Co-creatie
iKwijtschelding sluit naadloos aan op de praktijk. De applicatie is namelijk ontwikkeld op basis van co-creatie. Dat betekent dat we bij PinkRoccade Local Government iKwijtschelding hebben gebouwd en aangepast naar aanleiding van de input van gemeentelijke belastingmedewerkers en ambtenaren. Zij zijn immers degene die dagelijks met de applicatie gaan werken. In het webinar vertel Judith van de Kamp daar meer over. Door de koppeling met de systemen van Het Inlichtingenbureau, maakt de applicatie de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger. Ook dat komt in het webinar aan bod.

Webinar iKwijtschelding
10 januari 2017, 13.00 uur
Online, deelnemers ontvangen t.z.t. de login

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor het webinar iKwijtschelding door te e-mailen naar anique.wieggers@pinkroccade.nl.

 

Deel via: