Direct naar de content
icon search white
8 september 2021 - Nieuws

Waarom Windows Azure AD en/of ADFS belangrijk is

Het belang van cybersecurity is groter dan ooit. Vooral binnen organisaties die vertrouwen op hun IT-systemen. Dit komt mede door een toenemende mate van cybercriminaliteit. Organisaties en systemen van maatschappelijk belang zijn daarbij het doelwit van aanvallen van buitenaf. 

Elke beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel

Helaas blijken gebruikers binnen het eigen netwerk vaak nog steeds die zwakste schakel te zijn. Organisaties moeten hier meer grip op krijgen. Daarom is het belangrijk de beveiliging van gebruikers centraal te organiseren. Gebruik je Windows Azure Active Directory (AD) en/of Active Directory Federation Services (ADFS) en koppel je deze aan jullie applicaties? Dan maakt jouw organisatie een volgende stap in de beveiliging van jullie IT-systemen.

Duizenden organisaties vertrouwen tegenwoordig op Azure AD/ADFS

Hiermee geven ze hun gebruikers beschikking over Single Sign-On (SSO). Het brengt organisaties dichterbij de mogelijkheid hun gebruikers én applicaties naadloos en veilig te verbinden.

Met de vrijgave van Ruimte en Omgeving Suite (ROS) 5.10 is ook de integratie met Azure AD en ADFS algemeen beschikbaar. Dit geldt voor alle gemeenten, samenwerkingsverbanden en belastingkantoren.

​Neem gerust contact op als je Azure AD of ADFS aan ROS wilt koppelen

Je kunt mij bereiken op 06 3014 8167. Of stuur een e-mail naar rudy.boonman@pinkroccade.nl.

Deel via:

‘Centraal registreren van objectgegevens, is efficiënter beheren.’

Rudy Boonman, Productmanager Ruimte & Omgeving
Rudy Boonman