Direct naar de content
icon search white
12 april 2019 - Nieuws

Updates & weetjes Q2

We hebben regelmatig mooie software updates beschikbaar en andere nieuwtjes die wellicht interessant voor jouw gemeente zijn. Lees hieronder onze meest recente.

De nieuwe licentiesleutels zijn weer uitgeleverd
Aankomende 1 mei verlopen alle licentiesleutels die op dit moment in jullie applicaties staan. Jullie hebben inmiddels een bestand van ons ontvangen met de nieuwe licentiesleutels. Willen jullie vóór 22 april (laten) inlezen? Bij het toesturen van het nieuwe bestand, hebben we ook een handleiding meegestuurd. Als er toch problemen zijn of als je vragen hebt, neem contact op met de helpdesk via: prlg.helpdesk@pinkroccade.nl

SPL-set 2019
Sinds 11 maart staat voor jullie de nieuwe SPL-set 2019 (2019: SPL-10) klaar voor de SAP omgeving. Iedere SPL (Support Package Level)-set bevat een collectie van correcties en beveiligingszaken. Support Patches dienen volledig en in een opgegeven volgorde te worden geïnstalleerd. Elke correctie in een Support Patch wordt gedocumenteerd in een SAP Note. Via de dKOC site zijn bestanden beschikbaar die nodig zijn voor de overgang naar de nieuwe SPL-set. Meer informatie over de SPL-set 2019 vind je hier.

SAP GUI versie 7.60
De nieuwste SAP GUI versie 7.60 kun je vanaf nu downloaden vanuit TOPdesk bij de SPL-set downloads. In de SAP GUI versie 7.60 is een nieuw zogenaamd thema “Belize Theme” toegevoegd. Met dit “Belize Theme” worden de schermen met de SAP GUI in de nieuwste look & feel vormgegeven. Van eerste testgebruikers kwam de reactie dat de schermen er veel mooier en rustiger uitzien en dat het snel went. Het advies is om dit Belize Thema als thema in te stellen. Indien gewenst kan ook een ander thema gebruikt worden. Vragen over deze nieuwe versie? Neem dan contact op met Arjan Desjardijn. 

Deel via: