Direct naar de content
icon search white
11 maart 2019 - Nieuws

Aankondiging SPL-set 2019

Er is een nieuwe SPL-set (Support Package Level-set) voor de SAP omgeving beschikbaar. Iedere Support Patch (SPL set) bevat een collectie van correcties en beveiligingszaken. Support Patches dienen volledig en in een opgegeven volgorde te worden geïnstalleerd. Elke correctie in een Support Patch wordt gedocumenteerd in een SAP Note. Via de dKOC site zijn bestanden beschikbaar die nodig zijn voor de overgang naar de nieuwe SPL-set.

Op de dKOC site vind je alle benodigde informatie

Ga hiervoor naar: Systeemtechnologie & Architectuur → SAP ERP → SPL-Set. De SPL-set heeft als kenmerk: SPL-ERP-10: De SPL-Set voor SAP ERP.

De SPL-set is randvoorwaardelijk voor de najaarsreleases 2019 voor CiVision applicaties

Daarom raden we je aan om de SPL-set nu al te installeren, zodat jouw systemen alvast klaar zijn voor de CiVision releases. Het tijdig installeren van de SPL-set zorgt ervoor dat jouw gemeente optimaal profiteert van alle verbeteringen. Op die manier kun je later dit jaar direct de najaarsreleases van 2019 installeren.

Een SPL-set bestaat uit vele verbeteringen

Denk hierbij verbeteringen op het vlak van prestaties, beveiliging, stabiliteit en functionaliteit. De verbeteringen die SAP heeft doorgevoerd worden geïnstalleerd via deze SPL-set. Installatie van deze verbeterde SAP programmatuur komt ook de kwaliteit en werking van de CiVision Software ten goede. In de bijbehorende SPL-set documentatie worden eisen beschreven die gelden voor jouw systeem. Mogelijk zijn er operating systeem of database upgrades benodigd voor de installatie van de SPL-set.

Wil jouw gemeente de upgrades en SPL-set door ons laten installeren?

Dan kun je nu alvast opdracht geven. Vraag een offerte aan.

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png