Direct naar de content
icon search white
9 april 2019 - Nieuws

Terugblik regiosessie Ruimte & Omgeving

De eerste regiosessie van 2019 was een groot succes! Mede natuurlijk door de gastvrije ontvangst van gemeente Coevorden en voorzitter Hans Hindriks.

De regiosessie is een uitgesproken gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan
Deze regiosessie gaf niet alleen ons de kans om in gesprek te gaan met de gemeenten. Ook was er volop ruimte voor gemeenten om onderling met elkaar te praten en te discussiëren. Dit is dan ook uitvoerig gebeurd. De lunch kwam eigenlijk nog te vroeg.

Wat gaat goed en wat kan beter was het centrale thema
Niet alleen voor ons maar ook voor de gemeenten. Beiden hebben de regiosessie met een voldaan gevoel én met goede actiepunten verlaten.
Een voorbeeld van een gespreksonderwerp was de Berichtenbox. De gemeenten spraken hun voorkeuren uit en wij gaven aan wat we nog gaan ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de functionaliteit om berichten van iKwijtschelding ook in Mijn Overheid te raadplegen.

Samen maken we het verschil
Een goede regiosessie begint met het samen vaststellen van de agenda. Een tip van alle aanwezigen: Stuur vooraf je agendapunten op. Op deze manier kan iedereen zich voorbereiden en kan een regiosessie soepel verlopen. Nieuwsgierig geworden? Zorg dat je bij de regiosessie van jouw regio aanwezig bent!

Deel via: