Direct naar de content
icon search white
11 september 2019 - Nieuws

WOZ-berichtenverkeer implementeren? Een gedegen voorbereiding is het halve werk

Voordat de implementatie van de module WOZ-berichten verkeer van start gaat, zorgen we samen met de gemeente voor een goede voorbereiding.

Dit is noodzakelijk om het proces goed te laten verlopen. Zo starten we onder andere met een nulmeting waarmee we vooraf de mogelijke uitval goed in beeld hebben. Van de gedraaide controlelijsten maken we een verslag en dat bespreken we tijdens de intake. Zo hebben we al vooraf in beeld welke meldingen de gemeente kan oplossen en welke PinkRoccade voor haar rekening neemt. We denken na over de nieuwe processen en bespreken het opleidingstraject dat in verschillende fases is opgedeeld.

Wendy Middelman, consultant bij Ruimte & Omgeving begeleidde gemeente Heerde bij de implementatie. Michel Berends vertelt graag over zijn ervaringen.

Ik ben zeer tevreden met jullie module WOZ-berichtenverkeer
"In juli is de implementatie van de module afgerond en tot op heden verloopt de module erg goed. Het implementatietraject heeft niet lang geduurd en mijn verwachtingen zijn voor 99% waargemaakt. Af en toe krijg ik nog een foutmelding, maar die lossen we snel op. Daarnaast was de opleiding zeer nuttig. Hierdoor is het werken met deze (voor ons) nieuwe module aangenaam".

Deel via: