Direct naar de content
icon search white
7 februari 2023 - Nieuws

OPENburgerzaken is live!

Wist je dat jouw gemeente vanaf nu de stap vooruit kan zetten op het gebied van efficiëntere werkprocessen en een verbeterde klantreis? Het platform en de innovaties van OPENburgerzaken maken dat mogelijk door een veilige aansluiting op ketenpartners. En we hebben goed nieuws voor je: OPENburgerzaken is live! 

Kopie van Kopie van Jij bent erbij! (1280 x 720 px) (1).png

De toegevoegde waarde van OPENburgerzaken

Op basis van de principes van Common Ground stellen we belangrijke burgerzakendata beschikbaar voor andere gemeenten, ketenpartners en burgers. Hierdoor verbetert de klantreis richting de burger en creëren we een efficiënte werkwijze waarin kwaliteit van de BRP centraal staat.

Deze gemeenten zijn live

We vierden deze mijlpaal met de eerste gemeenten die live zijn: Amsterdam, Assen, Groningen, Helmond, Roermond & Oost Gelre!

Meld je aan voor het webinar op 27 maart

Om jouw gemeente te helpen ook de stap vooruit te zetten, nodig ik jou & je collega’s uit voor het OPENburgerzaken webinar op maandag 27 maart, van 14.00 tot 15.00 uur. Meer informatie en gratis inschrijven kan via deze link. Tot dan!

Aniek de Vet, Product Owner OPENburgerzaken

‘We noemen OPENburgerzaken niet voor niets de stap vooruit. Want zelfs nu het nét live is, ervaar je al de voordelen. Je wisselt namelijk nu al voor sommige levensgebeurtenissen geautomatiseerd gegevens uit met andere gemeenten waar voorheen een handmatige actie voor nodig was. Hoe dit precies zit, leg ik je tijdens het webinar uit.’

Deel via:

‘Wij maken burgerzaken OPEN.’

Aniek de Vet, Productowner OPENburgerzaken
Aniek de Vet - PinkRoccade Samenlevingszaken