Direct naar de content
icon search white
30 augustus 2021 - Nieuws

Ontdek het geheim van snel vernieuwende organisaties

Op donderdagmiddag 30 september organiseren we “Wij maken burgerzaken OPEN” en daaraan draagt Jurriaan Kamer zijn steentje bij. Jurriaan is spreker, organisatieontwerper, transformatiecoach en bestseller auteur. Hij deelt zijn unieke methode en inzichten. Zodat ook jouw team innovatiegedreven gaat werken. Luister je mee?

De wereld versnelt fundamenteel en daar worstelen veel organisaties mee. Voor je het weet ben je te langzaam voor je klanten of ten opzichte van je concurrenten. Hoe ga je daar mee om? Hoe zorg je er zelf voor dat jouw gemeente agile én fundamenteel sneller wordt? En hoe passen wij bij PinkRoccade Publiekszaken de lessen van Jurriaan toe binnen “Wij maken burgerzaken OPEN”?

PRL14_0051_uitwerkingbeeld_blauw.jpg (1)

Dat extreme snelheid mogelijk is, bewijst de wereld van de Formule 1. Tussen de races wordt daar de enorme klus geklaard om alle data te analyseren, nieuwe onderdelen te ontwerpen, te testen, te produceren, te verschepen, in te bouwen en opnieuw te testen. Hoe doen ze dat? En wat jij én wij daarvan kunnen leren en direct kunnen toepassen in onze eigen werkomgeving dat horen we op donderdag 30 september.

Mis de sneakpreview “Wij maken burgerzaken OPEN” en de keynote van Jurriaan Kamer niet!  

Deel via: