Direct naar de content
icon search white
19 april 2017 - Nieuws

Ontbijtsessie e-factureren beoordeeld als zeer geslaagd!

Wij zijn klaar met het ontwikkelen van de e-facturatie functionaliteit binnen CiVision Middelen. De functionaliteit is inmiddels gedemonstreerd aan de twee pilotgemeenten en binnenkort gaan we over tot implementatie. Daarmee zijn we bijna gereed om gemeenten aan te sluiten voor de wetgeving waarbij het verplicht is om per november 2018 e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.

In maart en april hebben we ontbijtsessies georganiseerd over e-factureren
Hier hebben we besproken hoe e-factureren precies gaat werken. Het was een interactieve sessie waarbij diverse vragen ter tafel kwamen waren, zoals; “Hoe loopt de e-factuurketen precies?” en “hoe zorgen we ervoor dat de e-factuurketen gaat stromen van toeleveranciers naar gemeenten?”. Leo Brussaard heeft vanuit PinkRoccade een presentatie verzorgd die inzicht gaf in de e-factuurketen, de voordelen van e-factureren, een schematische weergave hiervan en de stand van zaken.

De ontbijtsessies zijn inhoudelijk door onze klanten beoordeeld als 'zeer geslaagd'
Ook het concept ‘ontbijtsessie’ is goed bevallen.

Reactie van aanwezige klant

‘De bijeenkomst was heel goed georganiseerd, goede presentaties en hulpmiddelen. Ik heb er veel van opgestoken en het ontbijt was super.’

E-factureren helpt je om efficiënter te werken door digitale verwerking van de factuur
Hierdoor vervalt het tijdrovende scannen en herkennen van facturen. Er ontstaat een foutloze verwerking van de detailregels en zijn validatie en correcties niet nodig. Met deze kwaliteitsslag ligt een snellere betaalbaarstelling van facturen binnen handbereik. Lees hier hoe e-factureren precies werkt en wat alle voordelen zijn.

Wil je meer weten?
Meld je hier aan voor ons webinar over e-factureren en MijnOverheid op dinsdag 16 mei.

Deel via: