Direct naar de content
icon search white
16 april 2018 - Nieuws

Nieuwe mogelijkheden van iSamenleving

Vanaf nu geven we een maandelijkse update over iSamenleving. Dit is niet zonder reden. De afgelopen tijd ontwikkelde we veel nieuwe functionaliteiten. We maakten de werkvoorraad beter inzichtelijk op individueel én groepsniveau. Ben jij al op de hoogte van wat je allemaal kan met iSamenleving?

Planning komende releases

In de komende release voeren we meerdere personen onder een signaal op. Dit is een lang gekoesterde wens van een aantal gemeenten die wij realiseerden. Daarnaast starten we met NHR fase 2. In fase 2 ontvangt jouw gemeente notificaties als gegevens van een betrokken partij in een casus wijzigen. Bijvoorbeeld het vestigingsadres of een naamswijziging.

Er staan een aantal ontwikkelingen op de backlog voor de zelfredzaamheidsmatrix. Hierbij focussen we op ZRM statussen en het akkoord geven binnen de casus.

Nieuwe ontwikkelingen

Op 15 maart hielden we met een aantal gemeenten een gezamenlijke sessie in Den Bosch. Deze sessie richtte zich op de re-integratie in iSamenleving. Heeft jouw gemeente belangstelling om hierover mee te praten? Dan horen we dat graag!


Workshop iSamenleving

Donderdag 17 mei geven wij een workshop iSamenleving. In de ochtend kijken we naar de recent ontwikkelde functionaliteiten. In de middag gaat het over documentcreatie. Wil jij aan de slag met iSamenleving? Meld je dan snel aan!
Deel via: