Direct naar de content
icon search white
Opleidingen

Workshop iSamenleving

Is jouw gemeente al op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in iSamenleving? En hoe uitgebreid maken jullie gebruik van documentcreatie? Op 17 mei gaan we in één dag de ontwikkelingen van iSamenleving toelichten en gaan we verder met documentcreatie!

Direct aanmelden voor deze opleiding(en)

  • 17 mei
    09.30 - 16.30
    Meerendonkweg 35, 5216TZ 's-Hertogenbosch

Je gaat samen met ons aan de slag!

Wij delen graag onze kennis over de nieuwste ontwikkelingen van iSamenleving en gevorderde documentcreatie. Ben jij erbij? Dan kan jij straks de nieuwste ontwikkelingen van iSamenleving toepassen in jouw gemeente, en je documenten naar een hoger niveau tillen.

De workshop is in 2 dagdelen verdeeld

De ochtendsessie duurt van 9.30 tot 12.30 uur. Tijdens de ochtendsessie kijken we in iSamenleving naar de recent ontwikkelde functionaliteit. Daarnaast kijken we hoe jij dit als beheerder in jouw gemeente toe kan passen.

Tussen de ochtend- en de middagsessie is er een lunch van 12.30 tot 13.30 uur. Hier kunnen zowel deelnemers van de ochtendsessie als van de middagsessie aan deelnemen.

De middagsessie duurt van 13.30 tot 16.30 uur. In de middag gaan we verder met documentcreatie. Hierbij richten wij ons niet op de basis van documentcreatie, maar op de wat meer complexe constructies die je kan maken.

Doelgroep

De ochtendsessie staat in het teken van de beheerkant van iSamenleving. Ben jij een applicatiebeheerder van iSamenleving? Dan is deze workshop voor jou interessant.
Tijdens de middagsessie gaan we aan de slag met documentcreatie. Ben jij een applicatiebeheerder die bekend is met de basis van documentcreatie? Meld je aan en leer wat je hier nog meer mee kan.

Jouw mening en vragen zijn belangrijk voor ons!

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en vragen over iSamenleving. Waar loop je als applicatiebeheerder tegenaan? Als je deze vragen vooraf naar ons toe stuurt naar linda.verkooijen@pinkroccade.nl, dan nemen wij deze in de workshop mee.

Wil jij aan de slag met iSamenleving?

De workshop wordt gegeven op donderdag 17 mei 2018 op ons kantoor in Den Bosch. Markeer deze datum in je agenda! De workshop heeft een beperkt aantal plaatsen.

Deelnemen aan een ochtend- óf middagsessie kost €195. Een hele dag deelnemen kost €395.

We zien je graag donderdag 17 mei!
Deel via: