Direct naar de content
icon search white
1 april 2021 - Nieuws

Mooie bevestigingen van (nieuwe) klanten

De afgelopen kwartalen, midden in corona-tijd, namen we de beslissing om 3 focusgebieden te onderkennen. Belastingen bij gemeenten, Objectregistratie in het kader van de Samenhangende Objectenregistratie en natuurlijk de belastingkantoren. Hiermee zetten we fors in op versterking van de klantrelatie en investering in productinnovatie. Onlangs hebben we een nieuw Scrum team toegevoegd aan onze R&D afdeling. Daarmee versterken we onze productinnovatie en houden we een flexibele schil met ons zusterbedrijf Yonder in Roemeniƫ. Lex de Waal stelt zich alvast voor.

SVHW kiest met veel vertrouwen voor iObjecten en PinkRoccade

Het Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling (SVHW) is het twee na grootste belastingkantoor van Nederland. Het is altijd leuk om nieuwe klanten te begroeten. Zeker zo belangrijk is daarmee de bevestiging van onze ingezette koers. De gemeente Aalten had eerder al gekozen voor iObjecten en dan is het weer interessant te horen wat hun terugblik oplevert op het eerste gebruiksjaar. Binnenkort verwelkomen we nog meer nieuwe klanten. Daarover binnenkort meer.

Met iObjecten maken we een platform dat verder gaat dan de BAG

We zorgen voor een logisch groeipad voor gemeenten en kantoren om de gegevenshuishouding samen te brengen. En los te weken uit het belastingproces. Met BRK 2.0 gaan we daar verder op door. Kadastrale informatie brengen we onder in de iObjecten-lijn. Die gaat van daaruit naar CiVision Belastingen. Het Kadaster stopt in de loop van volgend jaar met de ondersteuning van BRK 1.0. Lees hier hoe jouw organisatie veilig de overstap naar BRK 2.0 kan maken.

Deel via: