Direct naar de content
icon search white
1 april 2019 - Nieuws

Meer blije burgers door een simpele SMS

Al meer dan 30 gemeenten maken momenteel via PinkRoccade Publiekszaken gebruik van de SMS-service van Spryng. Spryng is dé specialist in het leveren van verschillende SMS-diensten aan gemeenten, waardoor gemeenten de mogelijkheid hebben om eenvoudig per SMS te communiceren met hun burgers. De gemeenten zetten SMS in om ervoor te zorgen dat burgers essentiële zaken zoals het afhaalbewijs niet vergeten mee te nemen naar het gemeentehuis. Daarbij wordt het SMS bericht ook direct gebruikt ter herinnering van het ophalen van een document.

Is jouw dienstverlening up-to-date en continu?

Anno 2019 is het voor gemeenten cruciaal dat de dienstverlening continu verbeterd en up-to-date blijft. SMS is hiervoor de oplossing. Belangrijke berichten worden per mail vaak niet geopend of te laat gelezen, door de grote hoeveelheid reclame en andere berichten die hierop binnenkomen. De korte en vaak duidelijke boodschap in een SMS wordt daarentegen in 98% van de gevallen geopend en daarmee gelezen.

Test nu 1 maand gratis de SMS-service van Spryng

Door de laatste update is het integreren van de API nóg sneller en gemakkelijker geworden. Voor alle gemeenten die aangesloten zitten bij PinkRoccade biedt Spryng een éénmalig en exclusief aanbod om een maand lang geheel kosteloos en vrijblijvend gebruik te maken van de SMS-service. Heeft u daar als gemeente interesse in? Neem dan contact op met Spryng op 020-7703005.

SMS-functionaliteit.png
Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)