Direct naar de content
icon search white
12 november 2020 - Nieuws

iVerblijfsobject: de eerste stap in de vervanging van de BAG-verwerking in Cipers

In de afgelopen 2 releases is er hard gewerkt aan iVerblijfsobject. Zo zijn er 7 processen gerealiseerd waarmee in iBurgerzaken BAG mutaties worden verwerkt naar de BRP. Deze 7 processen zijn inmiddels getest door de kwartiermakers van iVerblijfsobject. Met deze processen is het mogelijk om de overstap te maken van Cipers naar iBurgerzaken. 

 

De eerste stap in de vervanging van de BAG-verwerking in Cipers

In de afgelopen 2 releases is er hard gewerkt aan iVerblijfsobject. Zo zijn er 7 processen gerealiseerd waarmee in iBurgerzaken, BAG mutaties worden verwerkt naar de BRP. Deze 7 processen zijn inmiddels getest door de kwartiermakers van iVerblijfsobject. Met deze processen is het mogelijk om de overstap te maken van Cipers naar iBurgerzaken. 

Koppeling met de Landelijke Voorziening BAG

Daarnaast zijn we een eind op weg om een eerste versie van de koppeling tussen iBurgerzaken en de Landelijke Voorziening BAG te leggen bij 2 kwartiermakergemeenten. De koppeling met de LV BAG is op basis van Digilevering en loopt via iConnect PinkRoccade. Met deze integratie kan de volgende fase in iVerblijfsobject worden gerealiseerd en krijgt de gemeente de keuze om de LV Bag als bron te gebruiken voor het ontvangen van BAG-berichten, de BAG-berichten met mutaties om te zetten naar een zaak in iBurgerzaken en deze zaken, bij geen belemmeringen, geautomatiseerd (groen) te verwerken naar de BRP.

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over iVerblijfsobject? Neem dan contact op met Dylan Kusters via: Dylan.Kusters@PinkRoccade.nl

 

Deel via: