Direct naar de content
icon search white
5 augustus 2020 - Nieuws

Is jouw gemeente klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen?

Op woensdag 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De voorbereidingen hiervoor starten na de zomervakantie. Is jouw gemeente er al klaar voor? Het team van Publiekszaken in ieder geval wel. Wij hebben namelijk ons verkiezingsportfolio uitgebreid zodat wij jouw gemeente voortaan van A tot Z kunnen ondersteunen bij de komende verkiezingen.

Voorheen was je gewend om de voorbereidingen in Cipers uit te voeren, inmiddels maken 90% van de gemeenten gebruik van iVerkiezing Extra in iBurgerzaken. Onze ambitie is altijd geweest om jouw gemeente van A tot Z te kunnen ondersteunen bij het verkiezingsproces. Vandaar dat we onlangs een samenwerking zijn gestart met Partners 4 IT op het gebied van Stembureaumanager. We maken daarmee ons verkiezingsportfolio compleet, dit bestaat uit 3 onderdelen:

1) iVerkiezing Extra

Voor het voorbereiden van de verkiezingen
Maakt de voorbereidingen leuk én gemakkelijk. Naast gemak op medewerker- en management niveau biedt het een optimale service richting de burger. Geef ze bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vervangende stempas of volmacht digitaal aan te vragen. Wil je voor de komende verkiezingen nog gebruik maken van iVerkiezing Extra? Vraag dan nu een offerte aan.

2) Stembureaumanager 

Voor de presentatie en administratie van de verkiezingen
Een goed verkiezingsproces is niets zonder goede presentatie en administratie mogelijkheden. Door onze recente samenwerking met Partners 4 IT -de makers van Stembureaumanager- is het managen van de stembureaus een fluitje van een cent. Bekijk ook eens de website van StembureaumanagerBen je benieuwd geworden naar de Stembureaumanager? Vraag hier geheel vrijblijvend een demo aan.

3) Integratie tussen Stembureaumanager en iBurgerzaken

Alles op één centrale plek
De integratie tussen Stembureaumanager en iBurgerzaken is in ontwikkeling. Dit gaan we doen in fases. We starten met fase 1: op basis van import/export van bestaande persoonsgegevens zoals BSN, geslachtsnaam en geboortedatum. Daarna fase 2: automatische koppeling tussen Stembureaumanager en iBurgerzaken op basis van een API. In de toekomst zullen we zeker nog naar verdere integratie mogelijkheden kijken. Lijkt het je leuk om met ons mee te denken en hieraan een bijdrage te leveren? Meld je dan aan als kwartiermaker.

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over ons verkiezingsportfolio of wil je meer informatie? Neem dan contact op met je Accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

Deel via:

‘Klanttevredenheid staat voor mij centraal! Daar zet ik mij elke dag voor in en word ik blij van! Samen alles uit iBurgerzaken halen met blije burgers en medewerkers als resultaat.’

Irma Kadiric, Accountmanager
Irma.png (3)