Direct naar de content
icon search white
5 april 2023 - Nieuws

iObjecten Samenwerkingsportaal verrijkt je WOZ-dataset

Wist je dat je de WOZ-data uit Civision kunt importeren in het Samenwerkingsportaal? Hierdoor zijn ook de WOZ-deelobjecten beschikbaar. Zo heb je een compleet integraal overzicht van de WOZ-data en voer je gemakkelijk controles uit.

Het importeren van WOZ-data in het Samenwerkingsportaal levert je veel op. Het maakt het gemakkelijker om te voldoen aan regelgeving en de wensen van klanten. Je communiceert efficiënter met andere partijen. En met een volledig en integraal overzicht van het object kun je makkelijk je werk uitvoeren.

RO  Samenwerkingsportaal - WOZ-data verrijken.png

Met het Samenwerkingsportaal haal je nog meer uit je data

Hierin is het namelijk mogelijk de WOZ-data te verrijken met WOZ-deelobject-geometrie en energielabels van objecten. Dit maakt de WOZ-dataset nog completer. Daardoor biedt het meer mogelijkheden voor verbeterde dienstverlening aan burgers en bedrijven.

Kortom: met het iObjecten Samenwerkingsportaal heb je een krachtige tool in handen voor het beheer van de WOZ-data. Een waardevolle toevoeging voor beleidsmakers, taxateurs en andere professionals die werken met WOZ-data!

Deel via: