Direct naar de content
icon search white
Nieuws

Interview met Nick Meulenbroek, afstudeerder

In tegenstelling tot mijn collega’s in eerdere interviews, denk ik niet dat u mij al kent. Ik ben Nick Meulenbroek, 23 jaar, woonachtig in Vught en sinds februari 2016 actief als afstudeerstagiair bij PinkRoccade Local Government. Ik ben zeer nieuwsgierig en stel graag vragen, zodat ik overal het fijne van weet. Waarom en hoe zijn twee woorden die ik vaak gebruik.

Nick_Meulenbroek.jpg

Persoonlijk

Op het moment ben ik nog bezig met het afronden van mijn studie Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Een studie die nog maar weinig mensen kennen, maar daar proberen we verandering in te brengen. Wanneer ik over een aantal weken klaar ben en mijn diploma heb mogen ontvangen wil ik nog verder gaan studeren.

Ik speel graag zaalvoetbal met mijn vrienden en regelmatig bezoek ik de sportschool. Daarnaast werk ik in het weekend nog bij het leukste café van ’s-Hertogenbosch, namelijk Tapperij Het Veulen. Als ik niet aan het werk ben, bezoek ik soms een festival of ga ik zelf wat drinken.

Zakelijk

Sinds februari 2016, loop ik stage bij PinkRoccade Local Government en houd ik me bezig met mijn onderzoek naar de iAcademy. Dit onderzoek heb ik uitgevoerd binnen de afdeling Publiekszaken bij het iBurgerzaken team. De insteek van het onderzoek is hoe we het gemeenten makkelijker kunnen maken om indien nodig (vervangende) tijdelijke krachten te vinden. Dit alles vertalen we in een concreet platform waar gemeenten binnenkort gebruik van kunnen gaan maken. Mat Keijers zal hierover in zijn rubriek de komende tijd vast meer onthullen.

Binnen PinkRoccade Local Government heb ik het enorm naar mijn zin en het is jammer dat mijn stageperiode alweer bijna tot een einde komt. Ik heb de afdeling leren kennen als een divers team waar hard gewerkt wordt en waarin elke dag weer het maximale wordt gegeven om de klanten tevreden te houden.

Toekomst

Zoals ik eerder al schreef, ga ik na het behalen van mijn diploma nog verder studeren. In september begin ik aan de TU/Eindhoven aan mijn master Innovation Management. Hiermee hoop ik me verder te ontwikkelen, zodat ik over een aantal jaren organisaties advies kan geven over hoe ze het beste verandertrajecten aan kunnen gaan. Misschien staan gemeenten over een aantal jaren wel voor grote veranderingen en kan ik u hierover van advies voorzien.

Wellicht tot binnenkort of ooit?!

Nick Meulenbroek, Afstudeerstagiair iAcademy

Deel via: