Direct naar de content
icon search white
20 januari 2016 - Nieuws

Interview met Mike van der Geld consultant CiVision Innen

In mijn functie als consultant adviseer ik klanten over het gebruik van CiVision Innen en CiVision Middelen. Denk daarbij aan producten als Centraal Factureren en Workflow 2.0. 

In mijn functie als consultant adviseer ik klanten over het gebruik van CiVision Innen en CiVision Middelen. Denk daarbij aan producten als Centraal Factureren en Workflow 2.0. Daarnaast help ik met de Jaarovergang van het boekjaar en het Archiveren van stam- en boekingsgegevens waardoor het systeem waarmee onze klanten werken sneller gaan werken.

 

Voordat ik bij PinkRoccade Local Government in dienst kwam heb ik Bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Ook ben ik fractievoorzitter voor een partij in ’s-Hertogenbosch. De overheid en met name gemeenten zijn mij dus niet onbekend. De Rijksoverheid decentraliseert er op los, maar vaak met minder geld. Ik ben er van overtuigd dat gemeenten dit aankunnen, maar dan wel met slimme oplossingen. Automatiseren hoort daar zeker bij.

 

Het leuke aan het werken bij PinkRoccade is dat ik met zo veel gemeenten te maken heb die allemaal verschillend zijn. Je komt hierdoor soms hele slimme oplossingen tegen en soms ook… minder slimme oplossingen. Het bijzondere aan de functie als consultant is dat je kunt functioneren als doorgeefluik van kennis voor onze klanten. Hoewel ik soms lang moet reizen is het ook erg leuk om op zoveel plekken te komen in Nederland, plaatsen waar ik voorheen nooit kwam! En dit klinkt misschien zoetsappig, maar elk project dat succesvol is afgerond maakt je toch wel trots. Zeker wanneer je deze voor het eerst hebt afgerond.

 

Misschien tot binnenkort!

 

Mike van der Geld

 

Consultant

 

Deel via: