Direct naar de content
icon search white
13 november 2019 - Nieuws

Iedere dag een beetje beter

Mijn ambitie is om iedere dag een stapje verder te zijn dan gisteren. Dit doen we door hard te werken aan het verder verbeteren van onze dienstverlening en het doorontwikkelen van onze producten. Zo bespreken we in het gebruikersplatform de wensen en behoeften van onze klanten. Samen gaan we hierbij op zoek naar mogelijkheden om het gebruiksgemak en de kwaliteit van onze bestaande producten te verbeteren.

Innoveren is producten en diensten aanbieden die voldoen aan de vraag van morgen
Dit doen we samen met onze klanten. De co-creatiesessies die we hiervoor organiseren zijn inspirerend, leerzaam en geven veel energie. Zo organiseerden we op 12 september en 24 oktober inspirerende co-creatiesessies met onze klanten. Tijdens deze sessies hebben we de eerste spreekwoordelijke steen gelegd voor de ontwikkeling van ons nieuwe product iBezwaar.

Een mooi voorbeeld van een product dat is voortgekomen uit co-creatie is iNzicht
iNzicht helpt je om jouw bedrijfsprocessen nog beter in kaart te brengen. Dit doen we door de stuurinformatie inzichtelijk te maken. Door verschillende informatiebronnen samen te brengen, wordt het eenvoudiger om te sturen. Graag nemen wij je mee in wat iNzicht voor jouw kan betekenen. Dit gaan we op een innovatieve manier doen. Op 28 november aanstaande organiseren wij met trots ons webinar iNzicht. Wil je weten wat de voordelen van iNzicht zijn? Schrijf je dan nu in.

Vanuit Customer Care leggen we frequenter contact met jullie
Naast het innoveren van ons productenportfolio, werken we ook aan het stabiliseren van onze producten en het optimaliseren van onze dienstverlening. Veel gaat hierbij goed, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Periodiek neemt jullie Customer Care coördinator contact op om de belangrijkste ontwikkelingen door te nemen. Hierdoor is duidelijk wat jullie van ons mogen verwachten. En weten wij beter wat jullie écht belangrijk vinden en waar de behoefte ligt. Customer Care staat voor jullie klaar.

Deel via: