Direct naar de content
icon search white
4 juli 2024 - Nieuws

iBurgerzaken bestaat 10 jaar!

Dit jaar bestaat iBurgerzaken 10 jaar! Op 24 juni om precies te zijn. We vierden dit met ruim 300 deelnemers uitgebreid tijdens het jubileumfeest en congres op 24 juni bij InnStyle in Maarssen. We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal, die niet zou bestaan zonder jullie! Om jullie te bedanken maakten we samen met 'oppermattie' Mat en 'blije baas' Jouke een jubileumvideo.

Bekijk de video over 10 jaar iBurgerzaken

10 jaar iBurgerzaken zou niet bestaan zonder jullie! Bedankt voor de afgelopen 10 jaar en op naar nog héél veel moois! Om dit nog meer kracht bij te zetten, maakten we met 'oppermattie' Mat Keijers & 'blije baas' Jouke Schrover onderstaande jubileumvideo boordevol mijlpalen. Want het begon allemaal bij gemeente Waalwijk, met Mat in de camper op het parkeerterrein...

😀 Blije burgers | Dreamteam Roxane Bansema & Sabine Talsma van Gemeente Groningen delen in de video hun geheim rondom blije Groningse inwoners.
😀 Blije medewerkers | Laat efficiënt en procesgericht werken met iBurgerzaken maar aan het team van Sharon De Haas van Gemeente Amersfoort over.
😀 Blije ketenpartners | Door koploper Gemeente Roermond kwamen we in een stroomversnelling terecht, Jan Knecht vertelt meer over OPENburgerzaken.

Thumb Iburgerzaken


Bekijk de aftermovie van 24 juni

Wat was het een mooie, zonnige feestdag op 24 juni! Samen met 300 deelnemers vierden we de verjaardag van iBurgerzaken op de prachtige eventlocatie InnStyle in Maarssen. Bedankt aan iedereen die erbij was! Bekijk hieronder de aftermovie van deze dag.

Thumb Aftermovie


Van droom naar werkelijkheid

Irma, Jesse en Jouke namen je tijdens het plenaire programma mee in de reis die we samen hebben afgelegd. Welke nieuwe droom hebben we voor blije burgers, medewerkers en ketenpartners & hoe wordt dit werkelijkheid? Diverse break-out sessies sloten daar op aan met thema's als roadmap, Common Ground, technologie, cloud & security en partnership. Weet dat we over deze thema's de komende tijd diverse webinars organiseren. Houd daarvoor de nieuwsbrief in de gaten! 

Samen maken we toekomstmuziek

Van muziek wordt toch iedereen blij? Onze swingende huisband 'Brit & the gentleman' zorgden op 24 juni voor een muzikaal intermezzo. Maar muziek kan ook als metafoor gebruikt worden als het gaat om samenwerken. Daar speelde keynote spreker Richard de Hoop op in. Hij liet ons zien dat in onze samenwerking prachtige toekomstmuziek zit. Als we maar durven te jammen met elkaar! Richard ontwikkelde daarvoor een muzikaal kaartspel, gebaseerd op de Belbin teamrollen. Deze spelkaarten bevatten een omschrijving van de karaktereigenschappen die bij elk instrument (teamrol) horen. We hopen dat dit jou en je team helpt om toekomstmuziek te maken! Wil jij ook zo'n setje kaartjes ontvangen? Lydia en Loes sturen deze graag naar je op, stel je vraag via info.publiekszaken@pinkroccade.nl

CTA

 

Neem gerust contact op

Heb je een vraag over dit artikel, over 10 jaar iBurgerzaken? Neem dan gerust contact met ons op via info.publiekszaken@pinkroccade.nl 

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png