Direct naar de content
icon search white
25 juni 2019 - Nieuws

Huidige TDI oplossing stopt per 31 oktober 2019

Veel gemeenten werken met de Tekst Data Integratie (TDI) oplossing van PinkRoccade. Binnen CiVision Belastingen verzorgt TDI de aanmaak van een document. Hierbij is sprake van integratie van tekst(modellen) van Microsoft Word. Omdat de meeste gebruikers al met Microsoft Word 2016 werken, voldoet de huidige oplossing op de ITP server niet meer. Installatie van Microsoft Word 2016 is namelijk niet mogelijk.

De afgelopen maanden is, in samenwerking met Kofax, gewerkt aan de nieuwe TDI oplossing
Deze oplossing heet CCM. Deze is uitgebreid getest en vrijgegeven. De bestaande documenten zijn met een minimale impact over te zetten naar CCM.

CCM heeft meerdere voordelen
Naast het werken met Micorsoft Word 2016 valt ook de ondersteuning binnen de reguliere ondersteuning van Kofax. En zowel de modelbouw als het genereren van modellen kan binnen CCM op één plek.

ITP vervalt per 31 oktober 2019
In 2018 en 2019 zijn er al diverse gemeenten overgezet naar CCM. Daarom is besloten om ITP in combinatie met SAP per 31 oktober 2019 niet meer te ondersteunen. De belastingrun van 2020 voeren we zonder ITP uit. De overgang naar CCM moet voor 31 oktober zijn uitgevoerd. Alle gemeenten zijn hiervoor benaderd en hebben inmiddels de informatie (en/of offerte) over CCM per mail ontvangen. 

Voor gemeenten met TDI in de Pink Private Cloud maken we aparte afspraken.

Bel of mail ons gerust
Heb je nog vragen, of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Kevin Bakx via 06-83223645 of kevin.bakx@pinkroccade.nl. Hij helpt je graag verder.

Deel via: