Direct naar de content
icon search white
16 oktober 2017 - Nieuws

Gemert-Bakel live met de geïntegreerde Burgerzaken oplossing

De gemeente Gemert-Bakel is volgens planning maandag 2 oktober jl. live gegaan met de geïntegreerde Burgerzaken oplossing van Dimpact: de functionele integratie van het generieke zaaksysteem van Atos, zijnde de e-Suite, met het nieuwe burgerzakensysteem van PinkRoccade, zijnde iBurgerzaken.

Onverwachts voor een deel pilotgemeente

In de afgelopen project periode is Gemert-Bakel onverwachts nog voor een deel pilotgemeente geworden. Hierdoor heeft de gemeente de afgelopen maanden ook een aantal complexere uitdagingen voor haar kiezen gekregen. Met ondersteuning van alle betrokken organisaties en niet in de minste plaats de flexibiliteit van de medewerkers van de gemeente zelf, zijn deze uitdagingen uiteindelijk tot een goed einde gebracht.

Dimpact-Gemert-Bakel.jpg
Leuker voor burger en ambtenaar

Innovatie zaakgericht werken

Na de succesvolle conversie/migratie in de laatste dagen, is op maandag 2 oktober om 12.00 uur door de gemeentelijke stuurgroep een GO gegeven om de integratie aan te zetten. Conform het strakke draaiboek zijn om 15.00 uur de balies weer opengegaan. Direct werden de eerste geplande burgerzakenproducten succesvol via de nieuwe geïntegreerde oplossing afgehandeld.

Goede inzet en betrokkenheid

In navolging van Dimpact, feliciteren we gemeente Gemert-Bakel en haar medewerkers van harte met dit behaalde resultaat. Na de live gang van gemeente Coevorden een belangrijke mijlpaal voor ons en de vereniging. We danken alle betrokken organisaties en hun medewerkers, voor de goede inzet en betrokkenheid om dit te realiseren.

Deel via: