Direct naar de content
icon search white
13 juli 2020 - Nieuws

Gemeente Enschede als eerste gemeente live met iBrondocumenten

Sinds 13 juli is gemeente Enschede als eerste gemeente live met de nieuwe app iBrondocumenten. En ze gingen niet zomaar live...meteen al met 1,1 miljoen brondocumenten! 

iBrondocumenten is live

Sinds maandag 13 juli is Gemeente Enschede als eerste gemeente live met de nieuwe app iBrondocumenten. Meteen al met 1,1 miljoen brondocumenten én vanaf nu worden nieuwe brondocumenten direct geïntegreerd vanuit iBurgerzaken. Hier zijn we erg trots op! Het team van Publiekszaken bedankt Frans Hinlopen, Jeroen De Boer, Marion de Boer én Patrick Kemperman van gemeente Enschede voor de fijne samenwerking! 

Gemeente Enschede live iBrondocumenten.jpg
Een feestelijk moment, daar hoort taart bij!

Je papieren archief digitaliseren & beschikbaar stellen
In Enschede werd vóór iBrondocumenten al een digitaal systeem gebruikt om brondocumenten op te slaan. Voor veel gemeenten wordt dit voor het grootste gedeelte echter nog op papier gedaan. We gaan binnenkort starten met een pilot voor dataconversies van papier naar digitaal. 

Benieuwd naar iBrondocumenten? Bekijk de demo
Wil je weten wat iBrondocumenten is? Bekijk hier de korte demo (17 minuten).

Neem gerust contact met mij op
Wil je iBrondocumenten afnemen en wil jij aansluiten bij de kwartiermakers voor het traject van papier naar digitaal? Stuur dan een e-mail naar Michelle Meekes, Product Owner, via: Michelle.Meekes@PinkRoccade.nl

Deel via: