Direct naar de content
icon search white
8 april 2020 - Nieuws

Software in de Pink Private Cloud. Wat betekent dit voor jou?

Het gemeentelandschap is complex, en verandert snel. Betrouwbare ICT is onmisbaar door de hogere eisen van burgers. Het uitbesteden van de hardware en het technisch beheer ontzorgt de gemeente. Hierdoor kan zij zich focussen op haar kerntaken.

Optimale beveiliging en performance met de Pink Private Cloud
Wij garanderen een optimale performance van zowel ons systeem als onze software in de Pink Private Cloud (PPC). De high-available infrastructuur is speciaal ingericht voor de lokale overheid en ons applicatielandschap. De omgeving voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en staat in twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland (Aalsmeer en Haarlem).

Stabiele omgeving zonder zorgen op het gebied van Technisch Beheer
Binnen de hosting dienst valt het volledig technisch beheer en onderhoud van zowel software, systeem (inclusief onderhoud en licenties operating system) als database (inclusief licenties).

Controle op storingen vinden plaats voordat de werkdag begint
Hierdoor zijn eventuele storingen al direct afgehandeld. Monitoring van de infrastructuur gebeurt 24/7. Ook wordt er dagelijks een back-up van alle systemen gemaakt. De omgeving is schaalbaar en eenvoudig uit te breiden op basis van jouw actuele behoefte.

Creëren van meer kansen voor innovatie en gebruik van talent van de eigen medewerkers
Het inrichten, onderhouden en investeren in de infrastructuur nemen wij volledig uit handen. Dit geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid. Met deze complexe materie ontzorgen wij je volledig!

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via salesRO@pinkroccade.nl. Wij helpen je graag verder.

 

Deel via: