Direct naar de content
icon search white
4 oktober 2021 - Nieuws

Even voorstellen, Martijn Greven, Consultant

Aangenaam, mijn naam is Martijn Greven. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in het prachtige Zutphen. Sinds 1 augustus werk ik als Consultant bij PinkRoccade Ruimte & Omgeving.

Bij mijn vorige werkgever deed ik veel werkervaring op in de breedte

Ik was daar een soort ‘manusje van alles’. Daardoor heb ik nooit de hoge sprong van de duikplank kunnen nemen om de diepte in te duiken. Bij PinkRoccade sta ik nu op die spreekwoordelijke duikplank. En ik heb ontzettend veel zin om een diepe duik te nemen!

In mijn nieuwe rol spreekt het aspect co-creatie mij enorm aan

Samen met klanten bouwen aan een nog betere software. Dat is een werkwijze waar ik ook persoonlijk achter sta. Ik heb dan ook enorm veel zin om dit avontuur bij PinkRoccade aan te gaan.

De gemeentemarkt is nieuw voor mij

Dus daar zal de komende tijd mijn focus liggen. Zo kan ik de markt goed verkennen en de vaktaal leren. Met de hulp van een stel fantastische collega’s om me heen heb ik er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

Ik ga graag met je in gesprek

Wil je me persoonlijk spreken voor een babbeltje? Of heb je vragen naar aanleiding van deze introductie? Bel me dan gerust op 06 4609 1033. Per mail ben ik te bereiken via martijn.greven@pinkroccade.nl.

Deel via: