Direct naar de content
icon search white
3 maart 2023 - Nieuws

Even voorstellen: Marleen Kremers

Sinds vorige maand hebben we een nieuwe collega in ons team: Marleen Kremers. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

Marleen: “Ik ben Marleen Kremers en 46 jaar. Ik woon in Rosmalen met Werner en onze twee kinderen, Thijmen van 16 en Esmée van 11 jaar.

De afgelopen 22 jaar werkte ik bij Brabant Water

In mijn functie onderhield ik de contacten met de meeliftende gemeenten en waterschappen. Zij brengen namelijk de heffingen via de nota van Brabant Water in rekening. Voor gemeenten gaat dat om riool- en afvalstoffenheffing. Voor de waterschappen betreft het de gebruikersheffingen. De bezetting hiervoor was niet groot, daarom was het werk erg breed. Mijn werkdag bestond uit het beantwoorden van inhoudelijke vragen, testen, ontwikkelen en analyseren. Ook dacht ik na over strategieën. Al met al een zeer afwisselende functie.

Per 1 februari werk ik bij PinkRoccade Ruimte & Omgeving

Daar maak ik onderdeel uit van het Kenniscentrum, waar ik me ga bezighouden met kwijtscheldingen. Op dit moment verdiep ik me in hoe alles werkt, om zo snel mogelijk een volledig beeld te hebben. Ik vind het leuk om creatieve oplossingen te bedenken en denk graag mee. Ik bijt me graag vast in een zaak om alles tot op de bodem uit te zoeken.”

Van harte welkom in ons team Marleen!

Deel via: