Direct naar de content
icon search white
13 april 2018 - Nieuws

Even voorstellen.. Managing Director Arjen de Wit

Begin april ben ik gestart bij PinkRoccade Financiën & Services, waar ik per 1 mei de rol overneem van Managing Director van Laura van Strien. Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring bij softwarebedrijven die industrie specifieke softwareoplossingen bieden aan hoofdzakelijk retailbedrijven. Met deze kennis en ervaring op zak, ga ik aan de slag met een mooi team in een voor mij bekend type business, maar een nieuwe type klant: de lokale overheden.

De kern en focus van ons bedrijf is het kennen van onze klanten

We kennen de lokale overheid goed, daarom kunnen we de juiste oplossingen bieden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse en toekomstige praktijk. IT is een belangrijk onderdeel van iedere organisatie en dient als middel om de werkzaamheden op een zo eenvoudig en transparant mogelijke manier te ondersteunen en uit te voeren.

Naast de diepe kennis van de processen en procedures van onze klanten, is het de kunst om goed te kijken naar hoe technologie een continue toegevoegde waarde kan leveren op een toegankelijke manier. Dit houdt in dat we niet alleen onze kennis over de lokale overheden, de processen en technologie op de juiste manier, in samenwerking met onze klanten, dienen te vertalen in toekomstgerichte producten, maar dat we hier ook de juiste dienstverlening bij leveren.

Mijn persoonlijke focus voor de komende periode is het verder ontwikkelen van de organisatie om deze visie stabiel en continu te kunnen leveren.

Op een persoonlijke noot:

Mijn naam is Arjen de Wit. Ik ben 43 jaar, getrouwd met Sietske en ben gezegend met twee mooie kinderen (Lenthe en Storm) van 8 en 12 jaar. Ik woon in Reeuwijk en geniet daar regelmatig van de Reeuwijkse Plassen op mijn surfplank of SUP.

Sinds 1997 ben ik werkzaam op het raakvlak van ICT en Organisatie, startende als management consultant en de laatste jaren als Board Member van een Brits beursgenoteerde ICT dienstverlener. In laatstgenoemde functie heb ik mij vooral bezig gehouden met het doorvoeren van een strategieverandering richting een nog meer productgerichte organisatie. Hierbij hebben we de kennis over en van onze klanten ingezet om industrie specifieke IT producten en diensten te maken die naadloos aansloten bij onze klanten. Een half woord is genoeg, omdat de organisaties elkaar zo goed kennen. Dit is tevens mijn mantra voor PinkRoccade Financiën & Services.

Deel via: