Direct naar de content
icon search white
17 januari 2018 - Nieuws

Een afscheid en een nieuw begin

Soms moet je persoonlijke keuzes maken. Deze keuzes zijn niet altijd makkelijk of standaard, maar maak je voor jouw eigen geluk. Ik heb daarom de keuze gemaakt om de functie van Managing Director neer te leggen.

In deze functie miste ik het direct aansturen van een team. Ik wil ook graag dichter bij de operatie -en dus bij jullie- staan. Gelukkig heeft mijn keuze geresulteerd in een nieuwe functie binnen PinkRoccade. Ik start per 22 januari als Manager Services bij PinkRoccade Publiekszaken.

Bedankt voor alle mooie contactmomenten van de afgelopen 2 jaar. Daarnaast wens ik alle gemeenten succes tijdens deze drukke periode voor de afdeling Financiën. Ik blijf gelukkig dichtbij om alle mooie ontwikkelingen zoals iFinanciën te volgen én ik kijk ernaar uit om jullie allemaal vanuit mijn nieuwe rol te mogen bedienen.

Femke Rhouat
Manager Services Publiekszaken

Even voorstellen..

Per 8 januari jl. ben ik gestart als interim Managing Director van PinkRoccade Financiën en Services. Met respect voor de keuze van Femke Rhouat ben ik blij met de korte, maar warme overdracht van team en dossiers. In de komende maanden span ik mij tot het uiterste in ten behoeve van onze dienstverlening en vooral van jullie, de gebruikers. Ik zie uit naar een plezierige samenwerking.

Laura van Strien
Managing Director PinkRoccade Financiën & Services

Laura van Strien Managing Director PinkRoccade Financiën & Services

 

Deel via: