Direct naar de content
icon search white
25 september 2018 - Nieuws

De e-facturatie puzzel valt steeds meer in elkaar

Het is alweer september: de R zit in de maand, de pepernoten liggen bij de meeste supermarkten al in de schappen, en we zijn nog maar zeven maanden verwijderd van de deadline voor het ontvangen- en verwerken van e-facturen. Tijd om kort terug te blikken op wat we samen met onze klanten reeds verwezenlijkt hebben met onze e-facturatie module, en wat de komende maanden nog gaat brengen voor klanten die nog wachten op de implementatie.

De afgelopen maanden is er een hoop gebeurd op e-facturatie gebied

Talloze partijen bieden een online portaal aan voor het ontvangen van PDF facturen en E-facturen. Met al dat aanbod kan het een uitdaging zijn om de bomen nog door het bos te zien, want wat doet dat online portaal nu precies? En hoe sluit dat precies aan op jouw systemen, en uiteindelijk op de financiële administratie in CiVision Middelen? Met uiteenlopende ervaringen vers in ons geheugen daarom een klemmend beroep op onze klanten die zich nog aan het oriënteren zijn op een e-facturatie oplossing: laat je tijdig informeren over de werking tussen een externe applicatie als Access Point en CiVision Middelen. Wij kunnen ondertussen referenties overleggen over hoe een dergelijke constructie succesvol uitgerold wordt en waar je precies op moet letten.

Ook intern hebben onze ontwikkelaars niet stilgezeten: zo kunnen onze klanten op korte termijn gebruikmaken van nieuwe functionaliteiten die het verwerken van inkoopfacturen nog slimmer gaat maken. Denk hierbij aan een aanpassing van de Webschermen voor de Budgethouders, maar ook aan de nieuwe bijlagen-types die toeleveranciers straks mee kunnen sturen met hun e-factuur. Positieve ontwikkelingen die de module e-facturatie versterken, en waarmee we aantonen dat we daadwerkelijk luisteren naar de feedback van onze klanten.

Met nog zeven maanden te gaan komt de deadline snel in zicht

Een groot aantal klanten heeft gelukkig niet te lang gewacht met de implementatie, waardoor zij reeds in staat zijn om al succesvol e-facturen te ontvangen en verwerken. Mocht je nog niet aangesloten zijn: geen zorgen, want ook de komende maanden staan mijn collega’s en ik klaar om te helpen. Wij kunnen informeren, adviseren en CiVision Middelen configureren om succesvol met e-facturen om te kunnen gaan. Daarnaast hopen we meer te mogen doen dan onze klanten enkel te laten voldoen aan de wet- en regelgeving: wij zijn in staat om vanuit kennis en ervaring het maximale uit e-facturatie te halen, zodat onze klanten het niet alleen inzetten omdat het moet, maar juist omdat het zoveel slimmer kan! Want daadwerkelijk waarde creëren voor onze klanten, dat is waar mijn collega Consultants en ik energie van krijgen.

Wil je meer te weten komen over e-factureren binnen CiVision Middelen, en hoe je het maximale uit deze module kunt halen? Stuur mij gerust een bericht via tim.thooft@pinkroccade.nl.

Deel via: