Direct naar de content
icon search white
7 april 2020 - Nieuws

Consistente data en tijdswinst door een naadloze integratie met jouw zaak- en documentsysteem

Zaakgericht werken met een toegewijd zaak- documentsysteem is voor gemeenten steeds belangrijker. En draag daarom direct bij aan efficiëntere gegevensstromen. Wat een opluchting is voor veel medewerkers. Een gekoppeld/geïntegreerd zaak- en documentsysteem is onmisbaar. Gemeenten voorkomen hiermee namelijk dat ze op verschillende plekken twee of meer (bron)documenten moeten bijhouden.

Vervuiling van data en inconsistente documenten behoren tot het verleden. Brondocumenten en andere relevante stukken worden zowel in de applicatie als in het documentsysteem van de gemeente bijgehouden. Denk hierbij aan bouwtekeningen, correspondentie, fotomateriaal et cetera.

Met iObjecten verwerk je mutaties zaakgericht en maak je automatische brondocumenten aan
Wij koppelen op basis van de landelijke standaarden. De ‘Standaard Zaak én Documentservices 1.2’ wisselt zaakgegevens en documenten uit met een extern zaaksysteem.

Standaard Zaak én Documentservices 1.2 zorgt voor

  • Meer gebruiksgemak. Vanuit de applicatie beschik je direct over de (bron)documenten en relevante stukken. Dus enkelvoudig verwerken voor meervoudig gebruik.
  • Efficiëntie. Het nummerreeks van het brondocument wordt overgenomen van het managementsysteem. Hierdoor is kopieer- en plakwerk (van nummers, BAGid's etc.) verleden tijd.
  • Minder kans op fouten. Brondocumenten worden direct opgeslagen in het documentsysteem en in de taak specifieke applicatie.
  • Goede kwaliteit. Alle documenten worden gekoppeld aan één zaak.

    Het doorklikken naar verschillende schermen behoort tot het verleden
    Dit resulteert direct in snelle service voor de burger. En zorgt voor een verlichting van de lasten bij de medewerkers van de gemeente.
    De KCC medewerker ziet direct in het zaaksysteem wat er met een bepaald adres is gebeurd en welke mutaties spelen of zijn afgerond. En dit zorgt vervolgens weer voor een snelle beantwoording van vragen van burgers.

Neem gerust contact met ons op
Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via salesRO@pinkroccade.nl. Wij helpen je graag verder.

Deel via: