Direct naar de content
icon search white
22 december 2016 - Nieuws

CiVision heeft altijd de nieuwste functionaliteit

Hoe zorg je dat applicaties altijd up-to-date zijn? PinkRoccade Ruimte en Omgeving verbetert zijn CiVision-applicaties via Continuous Delivery. Welke voordelen brengt deze ontwikkelmethode met zich mee en hoe kan een gemeente daar van profiteren?

Bij PinkRoccade Ruimte en Omgeving verbeteren we onze CiVision-applicaties continu. Continuous Delivery wordt dat genoemd. Met automatische upgrades naar een nieuwe applicatieversie om de twee weken, in plaats van om het half jaar. Is er nieuwe functionaliteit beschikbaar? Dan hoeven gemeentemedewerkers daar dus niet meer maanden op te wachten.

WOZ Berichtenverkeer toegevoegd
Elke tweewekelijkse upgrade op basis van Continuous Delivery bevat de laatste technische en functionele updates. Zo heeft PinkRoccade Ruimte en Omgeving in een recente upgrade CiVision uitgebreid met WOZ Berichtenverkeer. In de toekomst volgt stapsgewijs meer nieuwe functionaliteit.

Automatische tweewekelijkse upgrade
Gemeenten die werken met CiVision hebben geen omkijken naar Continuous Delivery. Om de paar weken ontvangen ze automatisch een upgrade naar de nieuwste applicatieversie. Wanneer ze aan de slag gaan met de applicaties, merken ze eigenlijk pas welke concrete verbeteringen hebben plaatsgevonden. Maar ze kunnen ook een overzicht van de recente aanpassingen inzien op de Knowledge Base van Ruimte & Omgeving. Hier vinden ze nog meer functionele informatie over onze applicaties zoals Infomails, PCR’s en handleidingen.

Gemeenten met CiVision kunnen kosteloos gebruik maken van de Knowledge Base van Ruimte & Omgeving om de laatste aanpassingen te bekijken. Wilt u een login ontvangen, mail dan Robert Groenenberg robert.groenenberg@pinkroccade.nl.

 

Deel via: