Direct naar de content
icon search white
23 april 2019 - Blogs

Wetenswaardigheden burgerzaken (NVVB 2019)

iBurgerzaken bestaat 5 jaar: innovatie, samenwerking en vertrouwen.

NVVB en iBurgerzaken vieren feest…

Tijdens de NVVB vierden de klanten en medewerkers van PinkRoccade Publiekszaken samen een mooi feestje vanwege het 5-jarig bestaan van iBurgerzaken.

Om half 5 de eerste dag was er op de stand een "Champagne Hour" natuurlijk met pink-champagne en overheerlijke petit fours. De foto spreekt boekdelen. Een mooi treffen en super gezellig. Een weerspiegeling van de werkelijkheid.

WhatsApp Image 2019-04-18 at 20.03.35 (1).jpeg

5 jaar innovatieve samenwerking

“Waar ik het meest trots op ben is de wijze waarop we met elkaar omgaan. Zowel in de 12 kwartiermarkergroepen voor nieuwe innovaties en tijdens de implementaties en de telefonische ondersteuning.", Mat Keijers, productmanager.

"De hulpbereidheid en klantgerichtheid zit in ons DNA en maakt het werken met elkaar plezierig. Deze innovatieve samenwerking is echt co-creatie en heeft geleid tot ons gezamenlijk mooie product; iBurgerzaken. Dat geeft vertrouwen in de komende innovaties. We staan pas aan het begin van een nieuw tijdperk waarin de burger meer centraal komt te staan. We gaan de droom de komende 5 jaar samen met onze klanten waarmaken. Daarin zal de app MijnIk centraal staan en gaan we oplossingen bieden die aansluiten bij landelijke initiatieven vanuit Common Ground, identiteit (mijnIdentiteit) en gegevens (mijnGegevens). Onze rol is de dienstverlening naar gemeenten en burger en daar gaan we samen aan werken (mijnDienstverlening)."

Vier het samen met ons!

Tijdens ons 5-jaar event (#GPSC19) op vrijdag 22 november delen we alle ervaringen die gemeenten en wij hebben opgedaan met elkaar. Op naar een mooi jubileumjaar! Vergeet je niet tijdig aan te melden voor dit bijzondere evenement.

Deel via: