Direct naar de content
icon search white
22 oktober 2019 - Blogs

Wetenswaardigheden burgerzaken (november 2019)

Als Productmanager ben je continu bezig met de toekomst en wat we moeten doen om het voor de burger en de medewerkers van de gemeente gemakkelijker te maken. Deze maand over het innovatieve burgerzakencongres 2019 (#GPSC19), over het inplannen van de meerjarensessies met onze accountmanagers, iManagement Dashboard en iAcademy speciaal voor applicatiebeheerders in 2020!

Het innovatieve burgerzakencongres 2019 (#GPSC19)

Nog 20 dagen en dan is het zover. Ons 5-jarig Burgerzaken Congres op 22 november

Geheel in het teken van 100 Best Practices van de laatste 5 jaar. En in het teken van onze nieuwe innovaties voor de komende 5 jaar. Een unieke gelegenheid om samen met je manager Burgerzaken dit congres te bezoeken en op de terugweg de vertaalslag te maken naar jouw gemeentelijke burgerzaken omgeving. We wensen je nu al een informatieve en leuke dag toe. Meld je aan of lees meer over #GPSC19.

Plan NU je meerjarensessie met onze accountmanagers

Is je planboard niet meer actueel? Wil je stappen ondernemen om de nieuwe apps te leren kennen of te gaan gebruiken? Wil je graag Cipers-loos gaan werken? Of gebruik maken van onze iService aanbod en iAcademy workshops? We komen graag 2 uurtjes bij je langs voor de meerjarensessie. We gaan dan samen het meerjarenbord iBurgerzaken invullen en jouw meerjarenplanning opstellen. Daarna krijg je de aanbieding en gaan we direct dagen voor je inplannen. Zo heb je de zekerheid over wat je wanneer mag verwachten.

Tip 1: Wil je per 1 januari 2020 starten met het verbeterprogramma, dan gaan we de meerjarensessie in november en december houden.

Geef je op (meerjarensessie 2019) en wij zorgen voor de rest.

Tip 2: Wil je in 2020 starten met het verbeterprogramma, bel dan NU voor een afspraak in januari of februari. Zorg dat je in ieder geval voor 1 april 2020 de meerjarensessie hebt gehad. Zodat je de resultaten mee kunt nemen in de begroting voor 2021.

Laat het ons weten (meerjarensessie 1e kwartaal 2020) en wij zorgen voor de rest.

iManagement Dashboard

In het kader van het 5-jarig bestaan iBurgerzaken, heb je de gelegenheid gehad om in 2019 gratis gebruik te maken van iManagement Dashboard. Zodat je zelf de toegevoegde waarde kon ervaren. Uit onze statistieken en analyses zien we dat de app massaal en intensief wordt gebruik door de meeste gemeenten. Maar we zien ook dat een aantal gemeenten de app nog niet hebben beproeft.

Ofwel: Heb je de app nog niet intensief gebruikt? Laat de medewerkers zien hoe eenvoudig de app werkt en doe er je voordeel mee. Vorm je een mening over de toegevoegde waarde.

Zoals aangekondigd vragen we eind 2019 aan je of je het gebruik van de app wil continueren.

Je mag deze vraag op korte termijn, maar zeker in november verwachten. Dus denk er alvast goed over na. Als je niet wil continueren, dan stoppen we het gebruik per 1 januari 2020. Als je wel wil continueren, dan geef je dit door aan jouw accountmanager. En ontvang je in 2020 de laatste versie waarin ook benchmark-informatie is opgenomen en informatie over doorlooptijden.

Applicatiebeheerders… iAcademy 2020 speciaal voor jullie

Leuk dat we al vele positieve reacties en interesses vanuit de applicatiebeheerders van iBurgerzaken hebben ontvangen. Eindelijk een volwaardig programma om na de implementaties nu door te gaan én Cipers-loos te gaan werken. Tijdens de GV-sessies staat de iAcademy Masterclass Applicatiebeheer ook op de agenda. Een 30-tal applicatiebeheerders hebben al aangegeven mee te willen doen. We gaan het regionaal opzetten mits er voldoende deelname is per regio. Dat betekent 6 sessie per (7) thema in 2019 en 2020 Het voordeel is veel uitwissel- en leermomenten onderling in je regio en samen optrekken om ervaringen uit te wisselen. Ofwel … we gaan samen kijken of dit regionale concept gaat aanslaan en succesvol gaat worden. Wacht niet te lang en geef je op. Aan deze masterclass zijn wel kosten verbonden. Wil je hier meer informatie over? Vul het informatieformulier in voor een opvraag van de kosten of meld je direct aan. En we nemen snel contact met je op.

Deel via: