Direct naar de content
icon search white
1 december 2017 - Blogs

Wat is jouw pak melk?

Het hele jaar ben ik bezig met vooruitdenken, maar zo aan het einde van een jaar heb ik ook zeker de neiging om terug te blikken. Het Grote Publiekszaken Selfservice Congres (#GPSC17) geeft hier nog eens extra aanleiding toe.

Een korte terugblik op #GPSC17

Met trots kijken we terug op vrijdag 17 november. Wat hebben we genoten van Het Grote Publiekszaken Selfservice Congres (#GPSC17)! Het thema selfservice werd vanuit diverse invalshoeken belicht door de keynote sprekers en tafelgasten. En een pak melk zal nooit meer dezelfde betekenis hebben voor de ruim 200 aanwezigen.


Het congres bood me de kans om met oude bekenden bij te praten. En om kennis te maken met veel nieuwe gezichten. En dat in een prachtige omgeving met prima catering. Heerlijk toch?! Alle sprekers, bezoekers en hulptroepen: ongelofelijk bedankt voor jullie enthousiasme en graag tot binnenkort!


> Bekijk nog 1 keer de aftermovie van deze dag.

Een snelle blik in de toekomst van: #GPSC18 komt er!

Als ik dan héél kort vooruitblik kan ik in ieder geval beloven dat #GPSC17 een vervolg krijgt in 2018. Net als de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17). Van beide gaan we weer een speciale editie maken in 2018. We houden je op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. www.lsg18.nl en www.gpsc18.nl hebben we al vastgelegd, dus houd deze websites in de gaten.


Hopelijk worden we dan weer beloond met een mooi zonnetje tijdens #GPSC18? Waardoor we tijdens de netwerkmomenten weer lekker buiten kunnen staan…

Deel via: