Direct naar de content
icon search white
20 oktober 2020 - Blogs

Veranderingen

En dan heb ik het niet alleen over de veranderingen in de maatschappij naar aanleiding van de Covid-19 gebeurtenissen. Ook in ons team is er weer een hoop veranderd. Zo hebben wij ons team mogen uitbreiden met extra developers en cloud-specialisten. Hiermee zijn wij in staat om iZaaksuite verder door te ontwikkelen. Ook zijn we druk bezig met een nieuw initiatief waarover ik in mijn voorwoord meer ga vertellen. Maar eerst wil ik met jullie de veranderde ontwikkelingen in de markt bespreken.

Domeingericht werken versus Common Ground

Steeds meer gemeenten kiezen voor het domeingericht werken. Dit houdt in het kort in dat een taakspecifieke applicatie zowel de intake als het proces en de archivering binnen één applicatie verzorgd. Ook wij maken dit voor jullie mogelijk door middel van iArchief. Aan de andere kant zijn we met zijn alle druk bezig met Common Ground. Via de zaakgericht werken API’s verzorgen we in de toekomst op een simpele manier integraties. Maar als integreren op een simpele manier mogelijk is, wat is dan de meerwaarde van domeingericht werken? Het vraagteken staat er niet voor niks. Ik ben namelijk benieuwd waar jullie naar toe aan het veranderen zijn. Wordt het domeingericht werken of kiezen we juist voor het integreren? Ik ga graag met jullie het gesprek aan om te bepalen wat voor jullie organisatie de beste keuze is.

Nieuw initiatief iOpenbaar

Terugkomend op iOpenbaar. De nieuwe wet WOO zorgt voor een nieuwe verandering binnen jullie organisatie. Jaap van Dijk zet in zijn blog uiteen welke slimme oplossing PinkRoccade heeft bedacht om documenten te anonimiseren. Lees hier zijn verhaal.

Kortom, ik kom graag met jullie in gesprek om de veranderingen te bespreken en welke invloed dit heeft op jullie organisatiestrategie.

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png