Direct naar de content
icon search white
21 januari 2020 - Blogs

Stabiele basis, slimme toekomst

Het is 2020. Ik merk dat ik in de verleiding kom om terug te kijken naar 10 jaar CiVision Belastingen en de introductie van de iProducten in de afgelopen jaren. Maar het is veel interessanter om vooruit te kijken...

Er ligt nog veel ruimte om het werk van jou en je managers plezieriger te maken
We hebben nog veel te bereiken met elkaar. Niet alleen voor de ambtenaren maar ook voor de belastingplichtigen. Eigenlijk werken we nog allemaal erg ‘inside out’ en denken we nog te weinig vanuit de belastingplichtige. Het mooie is dat ‘outside in’ denken ook nog eens het werk van de ambtenaar veel leuker en makkelijker maakt. Daar zetten wij met onze iProducten fors op in. iKwijtschelding en iBezwaar zijn de meest aansprekende voorbeelden. Voor de manager en beleidsmaker hebben we met de stap in het nieuwe decennium ook iNzicht bij de eerste twee klant operationeel. De eerste reacties zijn veelbelovend. Directe inzichten in werkvoorraden en gerichte hulp en forse tijdsbesparing bij de accountantscontrole. Wij bouwen ons portfolio uit en voegen waarde toe. Ons motto hierbij: Stabiele basis, slimme toekomst!

Ons team customer support en consultants staan paraat om jouw organisatie te ondersteunen
Met name in de weken van de aanslagvervaardiging. Ieder jaar is het weer onze uitdaging om het voor jou eenvoudig te houden. Dat lukt misschien niet altijd maar zeker in deze periode is jullie ondersteunen met ons team en management topprioriteit. Elk jaar weer een spannende periode waarbij je mag vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Ik wens jullie een mooie periode toe, op de korte termijn met een succesvolle aanslagvervaardiging en op de iets langere termijn met het in gebruik nemen van onze iProducten.

Deel via: