Direct naar de content
icon search white
8 april 2020 - Blogs

Samen gaan we voor het beste resultaat. Ook op afstand

Allereerst wens ik jou en je naasten veel sterkte in deze vreemde tijden. Jaren later denken we nog terug aan dit moment. De bizarre leefomstandigheden, maar ook de tijd waaruit belangrijke veranderingen tot stand zijn gekomen. Letterlijk noodgedwongen, maar ook vanuit ons aanpassingsvermogen en de creativiteit van de samenleving en individu. Alles doen we nu op afstand en dat doen we straks ongetwijfeld vaker dan we gewend waren.

Onze medewerkers werken vanuit huis
Hiervoor hebben wij stoelen en beeldschermen ter beschikking gesteld. Mogelijk heb jij ook je thuiswerkplek ingericht. En misschien wel samen met je partner, in een iets te kleine ruimte. Op afstand werken lukt dan alleen als je de juiste technische voorzieningen en expertise hebt. En dan is hosting en SAAS eigenlijk, door de huidige omstandigheden, bij iedereen al geregeld. Of de servers nou bij de gemeente staan of bij een hostingpartner zoals PinkRoccade. 

Op afstand werken vereist ook papierloos werken
Natuurlijk willen we dat allemaal bereiken. Het liefst vandaag nog! En dat in alle bedrijfsketens, tot aan ondertekening van (digitale) documenten aan toe. In deze nieuwsbrief vind je daarvoor enkele voorbeelden ter inspiratie. 

Neem gerust contact met mij op
Het je nog tips hoe wij je kunnen helpen in ons vakgebied van belastingen en objectregistratie in deze periode? Bijvoorbeeld met kosteloze webinars of online sessies? Dan hoor ik ze graag. 

Deel via: