Direct naar de content
icon search white
16 augustus 2022 - Blogs

Petje af want de 3 beklimmingen zijn ingezet!

Afgelopen week namen we letterlijk en figuurlijk ons (wieler)petje af voor onze 173 klanten. Waarom? De beklimming van de Cipers-col en iBurgerzaken-col is ingezet, en een 7-tal gemeenten is zelfs gestart met de beklimming van de OPENburgerzaken-col!

Start jouw demarrage, versnel vandaag!

Bovenop een bergtop staan geeft een overweldigend gevoel. De uitputting en trots gecombineerd met een waanzinnig uitzicht, daar kan niks tegenop toch?! Daarom dagen we gemeenten uit om tijdig te versnellen en onze 3 cols in de juiste versnelling te beklimmen; de Cipers-, iBurgerzaken- en OPENburgerzaken-col.

Niet iedereen kan of wil in de kopgroep rijden maar de bezemwagen wil je sowieso ontlopen toch? Begin daarom goed voorbereid en tijdig met elke beklimming. Gelukkig is er voldoende inspiratie dankzij de vele best practices en innovaties die we samen met onze klanten optekenden. In de brief die we afgelopen week verstuurden naar elke gemeente lees je ook waar je als gemeente staat op de Cipers-, iBurgerzaken- en OPENburgerzaken-col.

Een informatieve brief met een (wieler)petje verzonden per post naar alle gemeenten.

[Mocht je deze brief niet hebben gezien en wel nieuwsgierig zijn? Vraag het dan intern na of stuur mij een berichtje dan stuur ik je een PDF-bestand van de versie die op de deurmat viel.]

Samen op naar de top van de 3 cols

Natuurlijk wil je ook weten hoe je op hoofdlijn de top van deze 3 cols bereikt. De Cipers-col bereik je door minder en minder Cipers en Kofax te gebruiken. De iBurgerzaken-col door steeds meer apps, e-diensten, groene processen en koppelingen aan te zetten. En de OPENburgerzaken-col door de stap vooruit te zetten en innovaties te omarmen. Zo til je de dienstverlening bij jouw gemeente letterlijk en figuurlijk steeds weer naar een hoger niveau. En weet, hoewel elke gemeente uniek is en zich op een andere plek op de cols bevindt komen we dankzij vele best practices en mooie innovaties samen zeker op de top van elke col! Laat je mij weten hoe jouw gemeente de top van elke col tijdig gaat bereiken en in welke versnelling?

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)