Direct naar de content
icon search white
1 februari 2019 - Blogs

Keep going, keep growing

Om met Kees van Zijtveld te spreken: “Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg”. Helemaal waar, maar toch wil je de goede dingen die je hebt ook in stand houden, en inderdaad waar mogelijk zelfs verbeteren. Binnen PinkRoccade Publiekszaken zijn we dan ook altijd op zoek de juiste verdeling tussen keep going and keep growing. Dat deden we de afgelopen jaren en ook de komende jaren blijven we dat doen!

Een nieuwe, verbeterde versie

Wat je ook dit jaar weer van ons mag verwachten (going)? En dan zelfs vaak in een nieuwe, verbeterde versie (growing)! Vanuit de verschillende afdelingen zijn dit de speerpunten:

  • Accountmanagement: Meerjarenplan op een magneetbord
  • Development: Nieuwe apps en verbeteringen in bestaande apps
  • Kenniscentrum: Proactieve communicatie en snelle call afhandeling
  • Marketing: Evenementen rondom ons 5-jarig jubileum van iBurgerzaken!
  • Operations: Performanceverbeteringen
  • Productmanagement: Verdere invulling Burgerzakendroom
  • Services: Beleving!

Over dit alles hoor en lees je de komende periode veel meer…

keep going keep growing.png

Met het juiste doel voor ogen

Binnen PinkRoccade Publiekszaken houden we niet van opgeven. We blijven altijd werken aan onze producten en diensten! Soms is dat een eitje en soms is dat knap lastig. Het belangrijkste is dat we altijd een of meerdere doelen voor ogen hebben en deze nooit uit het oog verliezen. Natuurlijk moeten we een doel soms wel bijstellen vanwege andere omstandigheden.

Tegelijkertijd kan de boog niet altijd gespannen staan. Soms moeten we even goed ontspannen of losgaan. En dat deden we afgelopen week met een groot deel van ons team tijdens een skivakantie in Oostenrijk. Nu focussen we weer op onze doelen. Zo worden onze doelen nooit onmogelijk en altijd haalbaar. 

--

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Publiekszaken. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Deel via: