Direct naar de content
icon search white
20 januari 2016 - Blogs

Het is zover, onze nieuwe unit Financiën en Services is gestart!

Het doel is om door hernieuwde focus, innovatie en de juiste aandacht vóór- en met inspraak ván onze klanten dit op een goede manier vorm te geven.

Daar is hij dan, de eerste nieuwsbrief van de nieuwe businessunit van PinkRoccade Local Government: Financiën en services!

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij de ontwikkelingen met u gedeeld over de nieuwe bussinessunit binnen PinkRoccade Local Government; Financiën en Services. Deze unit borduurt voort op de bestaande financiële producten waaronder onze CiVision Innen en Middelen applicaties. Het doel is om door hernieuwde focus, innovatie en de juiste aandacht vóór- en met inspraak ván onze klanten dit op een goede manier vorm te geven. Waarom vinden we dat belangrijk? Naast wettelijke wijzigingen zoals de Vennootschapsbelasting zien we dat de manier waarop een financiële afdeling haar klantenservice verandert en informatievoorziening steeds belangrijker wordt. Vereenvoudiging, advies en het voorzien in nieuwe producten passend bij die nieuwe behoefte vanuit onze unit Financiën en Services moeten gemeenten helpen zich klaar te stomen voor een veeleisende toekomst.

Mooie woorden? We geven dit echter nu al concreet vorm doordat we bijvoorbeeld bezig zijn met het ontwikkelen van Simple Finance samen met pilotklanten die zelfs voor een deel de invulling gaan bepalen. Over dit mooie initiatief leest u in deze nieuwsbrief meer vanuit onze productmanager Victor van den Hazelkamp. Daarnaast moet aandacht voor klanten blijken uit de manier waarop we met onze klanten proactief in contact staan. Ikzelf ga hiervoor de komende periode daarom ook actief klanten benaderen. Mocht u graag met mij in contact staan of mij van input willen voorzien, dan hoor ik graag van u.

Wie ben ik? Mijn naam is Femke Rhouat van der Gouw en vanaf 1 januari ben ik Managing Director van de nieuwe businessunit Financiën en Services. Ik ben 32 jaar, woon in ’s-Hertogenbosch met mijn man en mijn zoontje Noah van 5 jaar. Ik vind het belangrijk om vanuit verbinding en partnership met mijn klanten en vooral met mijn mensen te werken. Ik ben sinds juli 2014 werkzaam bij PinkRoccade Local Government. Ik ben gestart als manager verantwoordelijk voor de consultants en projectmanagers en heb daarbij vooral veel geleerd over het IT-vak en de IT-taal wat in het beginsel soms voor mij Chinees was. Inmiddels ben ik volledig ingeburgerd in de IT wereld en ik zie er naar uit om deze nieuwe unit samen met u en onze mensen succesvol te maken en te zorgen dat onze softwareoplossingen nog beter bij uw wensen en uitdagingen aansluiten.

Femke Rhouat

Managing Director Financiën en Services

Deel via: