Direct naar de content
icon search white
19 juni 2024 - Blogs

Even voorstellen: Roël van der Valk

Sinds maart is Roël van der Valk werkzaam bij PinkRoccade als (junior) consultant binnen de business unit Financiën & Services. Graag stellen wij hem aan je voor! 

Als (junior) consultant verzorg ik o.a. de inrichting en implementatie van onze software voor de klant. Ook het doorvoeren van aanpassingen en het ondersteunen van klanten bij zowel functionele als technische wijzigingen in hun (financiële) IT-systemen en -processen, vallen onder mijn werkzaamheden. Derhalve fungeer ik als brug tussen werkprocessen, wetgeving en onze applicaties zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze software-oplossingen.

De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van kennis opdoen
Hierbij lag de focus op het bekend worden met SAP software en het mezelf eigen maken van onze software-oplossingen. Naast iBasis administratie zal ik mij de komende periode bezig houden met het verder inleren van de iFinanciën modules waarin ik mij zal specialiseren:

  • iDebiteuren (o.a. Centraal Factureren & Workflow Verkoopfacturen)
  • Bank- en betalingsverkeer
  • ADS formulieren

Zeer tevreden klanten - dat is het doel
Middels mijn bijdrage aan ons team van (technisch) consultants en projectmanagers hoop ik onze services verder te ontwikkelen en uiteraard te optimaliseren - met als einddoel zeer tevreden klanten!

Deel via: