Direct naar de content
icon search white
27 mei 2024 - Blogs

Even voorstellen: Carine van Eekelen

Een nieuw gezicht binnen PinkRoccade Financiën & Services en een nieuw gezicht in de gemeentelijke wereld. Als Product Owner voor iFinanciën gaat Carine van Eekelen elke aan de slag om de waarde van iFinanciën te maximaliseren!

Afgelopen maand ben ik gestart als Product Owner voor Financiën en Services. Als Product Owner zet ik marktontwikkelingen en feedback van klanten om in visie en strategie voor de producten van F&S. Ik werk hiervoor nauw samen met onze klanten zodat er daadwerkelijk geleverd wordt wat de klant verwacht.

Luisteren naar de klant
Het is in mijn rol dan ook belangrijk om naar de klant te luisteren, maar ook mee te denken om zo de behoeften in te schatten. Uiteindelijk is het mijn missie om de waarde voor onze klanten te maximaliseren, door ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de doelstellingen en het resultaat bruikbaar is voor onze klanten.

Ik kijk er naar uit kennis te maken
Je komt me straks tegen tijdens klantsessies, events en bijvoorbeeld de regio-overleggen. Spreken we elkaar daar? Je kunt me daarnaast altijd bereiken door een mail te sturen naar carine.vaneekelen@pinkroccade.nl.

 

Deel via: