Direct naar de content
icon search white
24 april 2024 - Blogs

Even voorstellen: Nick Bronkhorst

Nick Bronkhorst is voor velen al een bekend gezicht binnen Publiekszaken door zijn rol als consultant. Sinds begin dit jaar vervult hij een nieuwe functie als Customer Succes Manager binnen PinkRoccade Publiekszaken. Lees er meer over in zijn blog.

Een nieuwe rol met de focus op klanttevredenheid

Mijn naam is Nick Bronkhorst en per 1 januari vervul ik een nieuwe functie binnen Publiekszaken waarin ik mij richt op het thema ‘klanttevredenheid’. De 2 jaar die ik hiervoor als consultant heb ingevuld, helpen mij om te begrijpen wat er speelt bij gemeenten. Zo kan ik met enkele handige dashboards per gemeente uitleggen hoe het in onze ogen gaat en waar de verbeterpunten liggen. Dit wordt vervolgens getoetst met het beeld wat de gemeente heeft hoe het gaat. Hieruit komen altijd punten die goed gaan en welke voor verbetering vatbaar zijn. In het laatste geval stellen we samen een plan op wat er toe moet leiden dat de klanttevredenheid omhoog gaat.

Op naar blije burgers, medewerkers én ketenpartners

Ik vind het erg leuk om op een andere manier met gemeenten naar onze dienstverlening te kijken. Samen met collega Job Böcker vertaal ik het beeld wat wij bij gemeenten ophalen door naar onze interne dienstverlening. Zo houden we elkaar scherp met als doel een blije burger, blije medewerker en blije ketenpartner. Onlangs heb ik dit verhaal ook verteld op het NVVB jaarcongres. Leuk om de vele bekende gezichten weer te zien op de (niet te missen) stand. Tijdens het congres heb ik gemeenten meegenomen in hoe zij scoren op de 'blij-meters'. Dit leidde geregeld tot nieuwe inzichten, zelfs voor de gemeenten die nu nog geen klant zijn. 

Whatsapp Image 2024 04 24 At 15.50.11
V.l.n.r.: Job, Ward en Nick op het NVVB jaarcongres

Neem gerust contact met mij op

Mocht je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn in een gesprek, dan kom ik graag eens bij je langs. Via Nick.Bronkhorst@PinkRoccade.nl kom ik graag in contact om ook jouw gemeente weer een stap verder te helpen. Wie weet tot snel!

Deel via: