Direct naar de content
icon search white
9 juni 2020 - Blogs

Back to the office

Bij PinkRoccade bieden we kleine groepen medewerkers de mogelijkheid om terug te keren naar kantoor. In mijn vorige blog zaten we midden in de coronacrisis die echt alles beheerste in ons dagelijks leven. We raakten er niet over uitgepraat en nog steeds niet. Maar hoe nu verder?

Langzaamaan terugkeren in het oude patroon met wat aanvullende richtlijnen
Of wordt het werken op afstand toch de norm? Hoe dan ook, het normale leven is toch echt fundamenteel veranderd. Zoom en Teams zijn termen die iedereen kent en zelfs iedereen gebruikt. Al dan niet met een beetje hulp. Niet iedereen heeft de luxe van een goede thuiswerkplek en daardoor zal het kantoor zijn rol houden. Maar waarom geen flexibele ontmoetingsplekken? Een groep Young Professionals gaat aan de slag om ons Directieteam daarover te adviseren. Ik ben erg benieuwd.

Verdere digitalisering en toegang tot digitale dienstverlening van de (lokale) overheid
En wat betekent het werken op afstand voor ons als ICT-partner voor gemeenten? In ieder geval een sterke impuls vanuit onze klanten om de digitalisering te versnellen. De Wet Digitale Overheid is door de Tweede Kamer aangenomen. Dit baant de weg voor verdere digitalisering. En dan met name de toegang tot digitale dienstverlening van de (lokale) overheid. Maar ook tussen overheden onderling. De burgers zijn dat al lang aan het doen via WhatsApp, Skype, LinkedIn en andere sociale media.

PinkRoccade Ruimte en Omgeving digitaliseert al 70 jaar de interne werkprocessen
Denk nu aan het hele programma van ‘Get Connected’: de aansluiting op de Landelijke Voorzieningen. Natuurlijk gold dat al voor de digitale opslag en ontsluiting van documenten om juist die digitale dienstverlening mogelijk te maken. Op dit moment zijn we voor onze klanten het berichtenverkeer aan het inrichten. En dan met name tussen taxatie-applicaties en belastingapplicaties.

Naast iKwijtschelding laten we jou nu ook graag kennismaken met iBezwaar
Dit is de meest recente innovatie waarmee we de belangrijkste burgerdiensten digitaal beschikbaar maken. En op een laagdrempelige manier. Wij denken dat jij hiermee jouw burgers en bedrijven gaat verrassen.

Neem gerust contact met me op
Op de achtergrond bereiden we namelijk de volgende innovaties alweer voor. Mogelijk dat jij al benaderd bent of binnenkort de vraag krijgt hier aan mee te werken. Interesse? Bel me gerust: 06-2952 7168. Ik kom graag op bezoek of anders een Teams-sessie?

Deel via: